Bekalan Lembu dari Ladang

Ladang ternakan fidlot kami menyediakan bekalan lembu
daging, daging lembu siap sembelih, dan kambing boer
untuk tujuan:

Akikah (Aqiqah)
Korban
Perkahwinan
Bekalan lembu hidup

Ternakan Itik dan Ayam Kampong juga boleh
di perolehi di ladang kami

Sesiapa yang berminat, sila hubungi:

Pengurus,
Ishak Hassan Farm,
Kampung Belangkan,
Kuala Sawah, Rantau, Seremban
Negeri Sembilan.

En. Nordin Udin (019-2413445 )

Contoh Kertas Kerja Penternakan Lembu Fidlot

Kertas kerja penternakan merupakan antara elemen penting yang perlu disediakan oleh seseorang usahawan penternak lembu.  Kertas kerja ini biasanya digunakan untuk tujuan memperolehi pinjaman atau pembiayaan modal daripada institusi kewangan yang berdaftar.  Beberapa contoh kertas kerja berkaitan boleh di perolehi apabila anda klik kertas kerja 1 atau kertas kerja 2 atau kertas kerja 3

66 comments:

  1. Salam tuan, xdapat nak download laa kertas kerja tu.. boleh emel kan kat saya tak? mohdfirdaus07@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Salam tuan,kalau boleh saya pun ingin mendapatkan contoh kertas kerja tu.. kalau x keberatan emelkan kat saya ok? cyclop_90@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. Tuan tak dapat download pls email to thinagara23@hotmail.com

    ReplyDelete
  4. tak boleh downlod tuan. minta tlg email ke mnshah87@gmail.com

    ReplyDelete
  5. salam...bos...x bleh download la..mntk tlong emel bleh..ikhwanhafifi@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. slm encik...sy berminat dgn kertas kerja tuan tp tdk dpt nk download...mintak jasa baik tuan untuk emailkan kertas kerja ke wanzakrul150192@gmail.com...

      Delete
  6. salam tuan x boleh download boleh tuan emailkan

    megatkamarul1006@yahoo.com.my

    terima kasih..

    ReplyDelete
  7. TUAN SAYA TIDAK DAPAT DOWNLOAD,SILA EMAILKAN DI EMAIL BERIKUT thiyagu.s@feldaglobal.com
    JUTAAN TERIMA KASIH.

    ReplyDelete
  8. salam.. maaf tn.. klau x keberatan, bl tn email kn sy kertas kerja trsebut.. di

    adliz_dude@yahoo.com

    trim Ksih tn.. amat brminat dlm bidang ternakan..




    ReplyDelete
  9. Salam tuan, Saya pun xdapat nak download kertas kerja tu.. boleh minta jasa baik tuan untuk emel kan kat saya tak? jamil1603@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. Salam.Tuan,blh emailkan kertas kerja tuu.. sy pun xdpt download.. siddiqq09@gmail.com. terimakasih

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum tuan saya tak dapt nak download contoh kertas kerja tersebut. boleh tolonh tuan emailkan pada anisfirdaus14@gmail.com. terima kasih

    ReplyDelete
  12. salam tuan , blh tlg emailkan nzam_10@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum tuan..boleh tlong emailkan zulazlan00@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Saya pon berminat..mintak jasa baik tuan emailkan saya. luqmanmazlan.tp@gmail.com

    ReplyDelete
  15. sy juga berminat jika tidak keberatan dan menyusahkan boleh x hantarkan e mail

    rainey88_ling@yahoo.com tahnks

    ReplyDelete
  16. xdapat download tlg emel..lubokboy@gmail.com..
    terima kasih..

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum tuan.. boleh saya dapat kan contoh ketiga tiga kertas kerja tu... ni email saya : mrmigo88@gmail.com

    ReplyDelete
  18. salam, saya berumur 23 tahun dan saya sgt berdeteminasi untuk memartabatkan dunia keusahawanan bangsa Melayu melalui bidang penternakan . Boleh tuan emelkan kepada saya contoh kertas kerja tersebut? anas.fahmie@gmail.com

    ReplyDelete
  19. salam tuan.,boleh tlg email kn x kertas kerja tu...ni email sy...mr_kuz13@yahoo.com....terima kasih..

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum, boleh tlg emailkan kertas kerja x? berminat utk menceburi bidang ternakan..amat hargai jasa baik Tuan..ni email sy az_linda87@yahoo.com

    tq

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum Wr Wb tuan.. boleh kiranya saya dapat kan contoh ketiga kertas kerja itu...sekiranya tuan tidak berkeberatan, sila hantar kat email saya : dragon.marvelous@gmail.com
    Terima Kasih banyak tuan.

    ReplyDelete
  22. sya sgt berminat.. email - anas.eastzaheen@gmail.com . saya dahulukan dengan ucapan jutaan terima kasih

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum,

    Sekiranya boleh, sy ingin mendapatkan kertas kerja yg pihak tuan lampirkan. Mohon emailkan ke yanie_nurrul@yahoo.com. Kerjasama pihak tuan didahulukan dengan ribuan terima kasih.

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum,

    Mohon jasa baik tuan emailkan kertas-kertas kerja itu ke muzabyte@gmail.com. Terima kasih.

    ReplyDelete
  25. Salam tuan. Saya berminat tntg krts keje tu tp tk dpt nk downld. Bule tlg emailkn kerts2 keje tu ke jawsjumanji786@gmail.com. Terima kasih bnyk2 tuan








    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,sya berminat untuk dapatkan kertas kerja tuan itu untuk membuat rujukan bagi kerja kursus geografi pmr 2013. harap tuan tidak keberatan untuk email kpd saya,eina_mohd@yahoo.com.my.t.ksh.

      Delete
  26. Salam,sya berminat untuk dapatkan kertas kerja tuan itu untuk membuat rujukan bagi assignment yang perlu saya bt..saya harap tuan tidak keberatan untuk email kpd saya,shemaakma@yahoo.com harap encik dpt email kan dengan segera.. terima kasih

    ReplyDelete
  27. assalamualaikum,,,saya berminat untuk belajar..boleh saya dapatkan kertas kerja tuan/puan sebagai rujukan : ab_ahmad89@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. salam.. saya berminat untuk dapatkan kertas kerja tuan itu untuk membuat rujukan assignment bagi kursus subjek saya.. saya minta jasa baik tuan jika tidak keberatan untuk email kepada saya.. safrial_ridwan@yahoo.com .. terima kasih

    ReplyDelete
  29. ass salam..mohon agar dpt email pd saya kertas kerja ini....wpangagah@yahoo.com
    terima kasih.

    ReplyDelete
  30. salam tuan,
    boleh x saya dapat kan kerja ini...
    kalau x keberatan, emailkan pada
    nooramalina_noorazman@yahoo.com
    thank you

    ReplyDelete
  31. Salam Tuan, Saya tak dapat download kertas kerja. mintak jasa baik tuan sekiranya boleh hantar ke email saya rajapadma3@yahoo.com

    terima kasih.

    ReplyDelete
  32. salam, encik, boleh emailkan pada saya kertas kerja tersebut. firnis88@yahoo.com

    ReplyDelete
  33. salam..saya dah cuba download di link yg tuan bg tp xboley..mohon kerjasama tuan untuk email kpd sy, nadira_ramly@yahoo.com.my
    jutaan terima kasih daripada sy.

    ReplyDelete
  34. Salam..tuan bleh xemailkn utk sya..dila2478@yahoo.com..sy xboleh nk dwnload di link tuan nie..sy nk sgt2...terima kasih.. :)

    ReplyDelete
  35. Tak boleh download tuan. Tlg emailkan ke muhixhni@yahoo.com.terima kasih tuan

    ReplyDelete
  36. assalamualaikum.slmt hri rye..nk mtk tlong. emailkan..kertas kerja..boleh encik?ibnujasni@ gmail.com..terima kasih.

    ReplyDelete
  37. assalamualaikum. selamat hari raya. saya dah cuba download di link yg tuan bg tp xboley..mohon kerjasama tuan untuk email kpd sy,
    mukhriz.yeo@gmail.com

    jutaan terima kasih daripada sy

    ReplyDelete
  38. As salam tuan sy bmint kertas kerja itu utk pternakn sy,sy cm downloand tp xblh. Blh tuan email ke elwan_eli@yahoo.com...tima kasi

    ReplyDelete
  39. Assalamualaikum, boleh encik emailkan kertas kerja encik kat saya? saya sedang menceburi bidang ternakan itik telur kecil-kecilan...saya ingin melihat contoh kertas kerja untuk saya membuat rujukan untuk saya membuat kertas kerja saya sendiri. saya amat hargai jasa baik Tuan..ni email sy khir8112@gmail.com

    ReplyDelete
  40. assalamualaikum w.b.t, seperti komen2 diatas (tak boleh download fail2 berkenaan). Diharap sidilah kiranya saudara dpt emailkan kpd saya contoh2 kertas kerja berkenaan untuk rujukan/contoh kertas kerja saya yg sedang saya usahakan sekarang.. Trima Kasih.. quaeris.amori@gmail.com

    ReplyDelete
  41. Assalamualaikum... Sy bakal graduan yg bcita2 nak jd perintis dlm industri peternakan (usahasama keluarga). Jadi kalau bole mintak jasa baik tuan emelkan cntoh kertas kerja ke iceaiesya@gmail.com Jasa tuan hnya Allah mampu mmblasnya. Terima kasih

    ReplyDelete
  42. Salam tuan, Saya pun xdapat nak download kertas kerja tu.. boleh minta jasa baik tuan untuk emel kan kat saya.. email- shafiqazizi91@gmail.com ..tq

    ReplyDelete
  43. Salam tuan
    Saya tidak dapat downlond kertas kerja tersebut boleh email kepada saya di miemibs@gmail.com

    ReplyDelete
  44. Salam tuan, Saya pun xdapat nak download kertas kerja tu.. tolong email kat saya thomas_raj@hotmail.com. Terima Kasih

    ReplyDelete
  45. Salam tuan, sy tak dpt nk download kertas kerja tu,... Boleh minta tolong emailkan kepada unarazak_87@yahoo.com
    Terima kasih

    ReplyDelete
  46. Assalammulaikum Tuan?
    saya mohon kebenaran tuan untuk mohon email kan kertas kerja ni kepada : aemydesigner@gmail.com
    Jasa baik tuan amat2 dihargai.
    terima Kasih...

    ReplyDelete
  47. assalamualaikum tuan
    sy memohon pada tuan agar dapat megimelkan kertas kerja tuan kepada saya hafizrosihan@gmail.com saya amat berbesar hati jika tuan dpt membantu saya

    ReplyDelete
  48. as salam tuan......
    saya mohon kebenaran tuan untuk emel kertas kerja tuan kepada saya sry_s2404@yahoo.com....sy tidak dapat membukanya....jasa baik tuan amat sy hargai....terima kasih

    ReplyDelete
  49. Salam sejahtera, boleh tak encik emailkan kepada saya kertas kerja tuan sbb sy baru ingin menceburi bidang ternakan. Kertas kerja ni tak boleh buka la. email say fl_shin19@yahoo.com .thanks

    ReplyDelete
  50. Salam tuan, saya mengakagumi kerjaya tuan, sudi kiranya berkongsi rahsia,,kalau boleh minta tolong email kertas kerja ke : a_daaz@yahoo.com.my.terima kasih tuan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam tuan.mohon emel kertas kerja berkenaan pada : phdhamidab@gmail.com

      Delete
  51. salam...tolong emailkn proposal nie pada amsyar.zakaria90@yahoo.com

    ReplyDelete
  52. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  53. salam tuan..mohon email kepada saya kertas kerja ini..saya amat berminat dalam ternakan..mohon jasa baik..email kpd faridz3450@gmail.com
    -Bangsa Melayu Berjaya Bersama- Terima Kasih

    ReplyDelete
  54. salam...tolong emailkn proposal nie pada shamaris79@gmail.com semoga jasa baik tuan di rahmati allah s.w.t

    ReplyDelete
  55. Salam..mohon budi baik tuan utk emailkn proposal ni pada jaunatul8487@gmail.com Semoga perkongsian ini dpt memberi manfaat kepada semua..terima kasih

    ReplyDelete
  56. Salam Tuan, jika tidak keberatan saya ingin meminta salinan Proposal ini melalui email. Moga hasil kerja tuan dan ilmu Tuan bermanfaat kepada kami. adiphajitaib@yahoo.com

    ReplyDelete
  57. salam tn, saya dengan rendah hati mohon dari tn untuk dapatkan salinan proposal tn sebagai panduan kami. insya Allah rezeki yang murah smpena ramadhan ini. terima kasih.
    wafeeent@gmail.com

    ReplyDelete
  58. assalamualaikum.. saya seorang peljar poli..saya ingin memohon dari tuan emailkan kepada saya proposal ini..saya berminat untuk menceburi bidang ternakan saya berharap tuan dapat membantu saya. terima kasih shikinkim94@gmail.com

    ReplyDelete
  59. Salam tuan.. xboleh nk upload kertas kerja.. boleh tuan hantar ke faizul.mofaz@gmail.com tq

    ReplyDelete
  60. Assalamualaikum tuan.
    Boleh tolong emelkan pada saya tak contohkertas kerja
    pieedppmm@gmail.com

    ReplyDelete
  61. assalamualaikum... tuan mohon kongsikan kertas kerja ternakan ke emel saya eichamokhtar@gmail.com

    ReplyDelete
  62. Salam tuan,kalau boleh saya pun ingin mendapatkan contoh kertas kerja tu.. kalau x keberatan emelkan kat saya ok?mfnherbs@gmail.com

    ReplyDelete
  63. SALAM.saya berminat untuk ternak lembu tenusu.boleh tuan hantar panduan kertas kerja ternak lembu tenusu.saya berterima kasih terdahulu kepada tuan atas pertolongan tuan.EMAIL dtanasilan@gmail.comTQ

    ReplyDelete